OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Torslanda är en av Göteborgs 21 stadsdelar. Här bor i dag ca 24 000 invånare. Stadsdelen expanderar kraftigt och inom några år beräknas antalet invånare uppgå till ca 25 000. Vackert beläget på Hisingen erbjuder Torslanda omväxlande miljö och kustnära natur. I stadsdelsförvaltningen arbetar idag ca 1 600 anställda och tillsammans arbetar vi för att skapa jämställda arbetsplatser som speglar stadens mångfald. Älvegården är en nybyggd skola/förskola belägen Lillebyområdet av Torslanda. Vi har barn och elever i åldrarna 1-7 år läsåret 10-11. Under våren 2011 kommer skolan att utökas med en paviljong för ca 40 barn. Vi har närhet till kommunikationer och naturområden ARBETSUPPGIFTER Vi söker en arbetsledande kock till vårt nybyggda och välutrustade kök. I dina arbetsuppgifter ingår att arbetsleda först en och senare två medarbetare, lägga matsedel, göra beställningar, ha budgetansvar, laga mat, baka bröd,ansvara för egenkontrollen och matsäkerheten i köket. Tillsammans kommer ni att tillaga ca 200 portioner våren 2011. Ungefär 50 av portionerna ska skickas till en intilliggande förskola. Frukost och mellanmål till eleverna ska också beredas och serveras. Tillagning av dietkost och administrativt arbete ingår. KVALIFIKATIONER Torslanda stadsdel arbetar för en god måltidskultur i skolan. Därför söker vi dig som är kreativ och nytänkande i din profession. Vi ser att du har goda kunskaper i att laga svensk husmanskost men också att du visar ett intresse för det internationella köket. Önskemålet från vår sida är att luncherna tillagas från grunden i så stor utsträckning som möjligt. Matsäkerhet är förstås viktigt att du har erfarenhet och kunskap i. I din arbetsledande funktion ska du ha förmåga att bidra till ett gott samarbete. Du ska kunna entusiasmera dina kollegor och driva arbetsplatsens utveckling på ett positivt sätt. Vi vill att kökspersonalen lägger fokus på god service gentemot matgästerna. Vi välkomnar dig som tycker om att ha barn omkring dig. Du är lyhörd och flexibel. Erfarenhet från skola/ förskola ser vi som meriterande. Vi vill att du har ett ekonomiskt tänkande, därför bör du ha tidigare erfarenhet av beställningar och menyplanering.