OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Du ska laga till luncher och middagar med en stor blandning av det klassiska köket och med det nya moderna med influenser från all världens hörn. Mästarvillan serverar lunch och middag till bokade grupper där konferens är huvuddelen.
Vi söker dig som är en hungrig, flexibel, social och innovativ kock till Mästarvillan och som vill, tillsammans med vår souschef Chrille, jobba vidare med den utveckling han driver i Mästarvillan. Då Mästarvillan är en liten restaurang krävs det att alla samarbetar mellan kök och matsal så vi vill att du ska ha god samarbetsförmåga, du ska vara en god matlagare med flera års erfarenhet och ha en god kännedom av råvaror samt hur de ska förädlas på bästa sätt. Att ge gästen bästa möjliga service ska vara en självklarhet.
Vi ser gärna att du har ett idrottsintresse då merparten av våra gäster är kopplade till idrotten.
Bosön är mest känt för sin idrott men är en anläggning som erbjuder både rent hotell som moderna konferensmöjligheter för såväl små, 10p, som stora grupper, 1500p. Vi har öppet nästan hela året förutom några av storhelgerna.
På Bosön finns det 2 st restauranger, Olympia som är den stora restaurangen med en enklare meny i bufféform och har öppet 7 dagar i veckan, men som sväljer dom stora antalen, ca 300-400 lunch varje dag.
Mästarvillan som är en fristående herrgårdsbyggnad med kök, matsal, bar och konferensrum. Här serveras luncher och middagar på beställning samt privata fester. I Mästarvillan har köket den senaste tiden utvecklats till ett modernt och medvetet kök som gärna utmanar både gäst och kock med nya spännande influenser och smaker blandat med klassiska rätter.
Bosön hotell och konferens drivs från och med juli 2011 utav Stockholm Meeting Selection AB
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Fredrik Lindblad