Kock till Fritz restaurang på Dalheimers hus , timvikarie

Arbetsbeskrivning

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".



ARBETSUPPGIFTER
Dalheimers hus är en enhet inom Social resursförvaltning. Verksamheten är uppbyggd och anpassad för personer 18-65 år med fysiska funktionsnedsättningar. Enhetens uppdrag är att i första hand erbjuda stöd till personer med neurologiska hjärnskador men även till personer med andra funktionsnedsättningar. Några insatser som erbjuds inom verksamheten är daglig verksamhet, korttidsboende och friskvård. Dalheimers hus är också ett hus där alla - med eller utan funktionsnedsättningar – är välkomna. I huset finns bland annat en restaurang, ett gym, en bassäng, kulturaktiviteter samt ett bibliotek.
Vår restaurang erbjuder dagens lunch, a la cartemeny samt konferensmåltider. Lunchen består varje dag av ett antal varierande rätter, alltifrån från vegetariskt till fisk. Maten lagas alltid från grunden och vi arbetar mycket med ekologiska råvaror och vegetarisk kost. I vårt café serverar vi ett stort urval av hembakade bakverk. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team som består av köksmästare, kock, kallskänkor och två cafébiträden och som brinner för att tillaga mat av hög kvalitet. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid måndag-fredag. Vissa kvällsaktiviteter som banketter och kulturarrangemang kan förekomma.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock och som har minst 5 års yrkeserfarenhet och som känner glädje och lust för matlagning av hög kvalitet. Du har stor förståelse för kundens behov och du är serviceinriktad i såväl helhet som i detalj. Du ska vara självgående men också ha lätt för att samarbeta. Har du erfarenhet av konferensmatlagning samt vegetarisk kost och specialkost så ser vi det som meriterande



ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.
På Social resursförvaltning arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och
hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag och även ett flertal rabatterade aktiviteter.
I rekryteringsprocessen vill vi ta tillvara de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra våra verksamheter.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner på detta företaget

Enhetschef, semester v 26-28, åter den 18 juli Per-Anders Olsson
031 - 367 90 28
tf enhetschef, v 26 och 27 Maria-Rosa Johansson
031-3679037
Förvaltningsdirektör Michael Ivarson
031-3679006
HR-chef Nicoline Blidberg
031-3679010
HR-specialist Bemanningsenheten Marie Kroona
031-367 93 14
Verksamhetschef (åter den 1 augusti) Ingela Johansson
031-3679105
Enhetschef Anna Ek
031-3679122
Gruppchef Socialjouren Emir Salihovic
031-367 99 34
Samordnare Tomas Magnusson
031-3679123
Enhetschef Lotta Rosander
031-367 91 90

Sammanfattning

Besöksadress

Gårdavägen 2
None

Postadress

Box 6131
Göteborg, 40060

Liknande jobb


8 maj 2024

Kock 80%

Kock 80%

8 maj 2024

8 maj 2024

8 maj 2024