Kock till Fruängsgården

Kock till Fruängsgården

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!





Till vår äldreomsorgsverksamhet i Fruängsgårdens servicehus söker vi nu kock med anställning omgående.

I köket på Fruängsgården lagar vi ca 1000 portioner totalt till lunch & middag. En del portioner serveras i restaurangen och i huset och en del levereras till andra verksamheter.

Vi söker dig som lagar mat med hjärtat, är bra på att sätta smaker, jobbar strukturerat och självständigt, är miljömedveten och har lätt att dela med dig av din passion och arbetsglädje till kollegor och kunder.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: 

·         Laga fantastiskt god mat

·         Medverka till att regler, rutiner och policys följs

·         Medverka till att egenkontroll HACCP sköts enligt rutiner

·         Ansvara för att god ordning i köket efterföljs

·         Rapportera till kökschefen

·         Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet

·         Medverka i arbetet att minimera matsvinnet

·         Aktivt delta i service i restaurangen under öppettiden och hålla god ordning

Kvalifikationer:

·         Du har relevant kockutbildning och kunskap inom specialkost

·         Du har minst 5 års yrkesvana från storkök och /eller äldreomsorg

·         Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med övrig personal

·         Goda kunskaper inom livsmedelshygien

·         Du har god datorvana.

·         Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 

Arbetstid:

Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2023-09-24. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

 

Vid frågor kontakta:

alex.espinoza@sodexo.com





 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 augusti 2023
  • Ansök senast: 22 september 2023

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024