Kock till högstadiet på Raoul Wallenbergskolan Skövde

Kock till högstadiet på Raoul Wallenbergskolan Skövde

Arbetsbeskrivning

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.
RWS består idag av sju förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.
För fem år sedan öppnade Raoul Wallenbergskolan Skövde. RWS Skövde har expanderat från 80 elever till att hösten 2019 passerar 700 elever. Raoul Wallenbergförskolan har ca 80 barn. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Skövde. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren ska bygga och etablera flera nya skolor i såväl Skövde som Skaraborg.
Vi startade vårt tillagningskök i augusti 2019 under namnet ”Raouls kök”. Raouls kök levererar lunch till alla enheter inom Raoul Wallenbergskolorna i Skövde. Maten och upplevelsen skall hålla högsta klass i Skaraborg.
Vem är du?
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning i restaurang och storhushåll och har gedigen erfarenhet av arbete inom kök/restaurang. Du har goda kunskaper/ utbildning om specialkost, livsmedelshygien, egenkontroll och de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i köket. Du ska vara ordningsam, noggrann , effektiv och positiv. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Meriterande:
· Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter
· Mål- och resultatinriktad
· Flexibel och stresstålig
· IKT kunskaper
· Språkkunskaper som t.ex. engelska
Vi erbjuder dig:
· Arbetskläder
· Friskvårdsbidrag
· Pedagogiska måltider
Tjänsten som kock är ett vikariat, 27/7-2020 till 11/6-2021 på 100%.
Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se
För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då rekrytering sker fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 2 juni 2020.
Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Peter Gejervall på 0708-131105, peter.gejervall@rws.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Raoul Wallenbergskolan Skövde Skövde
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 maj 2020
  • Ansök senast: 2 juni 2020

Besöksadress

Hammargatan 1
Skövde

Postadress

Hammargatan 1
Skövde, 54145

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024