Kock till Intern service, Måltid

Kock till Intern service, Måltid

Arbetsbeskrivning

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor cirka 57 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Intern Service lagar vi god, näringsriktig och säker mat till våra gäster.
I våra 56 kök lagar vi ca 11 000 portioner dagligen till våra kunder inom förskola, skola och äldreomsorg.

Vi söker nu en poolkock med primär placering i Torslanda.

Som poolkock kan arbetsplatsen variera från dag till dag beroende på var i organisationen det finns behov. Du kommer ha en grundplacering i ett större kök de dagar du inte är bokad i något av de andra köken. Som poolkock kommer du att arbeta med planering, matlagning, servering, diskning, städning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som beställningar och registrering i vårt kostdataprogram. Du kommer dagligen ha kontakt med och arbeta nära våra gäster.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du har kockutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och vill laga god och näringsriktig mat till våra barn och äldre i stadsdelen. Du är social, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel i ditt arbete, ser möjligheter och tar initiativ för att driva verksamheten framåt tillsammans med dina arbetskamrater.

I Västra Hisingen arbetar vi för att öka andelen miljömåltider och vi ser gärna att du har erfarenhet av ekologiska råvaror samt vegetarisk matlagning. Ett krav är att du ska kunna behärska olika matlagningstekniker samt ha goda kunskaper inom specialkost. Du ska ha god kunskap om livsmedelshantering och livsmedelshygien. Du har datorvana för hantering av personalsystem och e-post. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan!

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Sammanfattning

Liknande jobb


3 maj 2024

Kock till Kostenheten

3 maj 2024

Engagerad kock till Folkhögskola

Engagerad kock till Folkhögskola

3 maj 2024