Kock till Käpplunda Gärde

Kock till Käpplunda Gärde

Arbetsbeskrivning

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och drift Skövde flygplats och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.



ARBETSUPPGIFTER
Käpplunda gärde kök lagar lunch med dessert till ca 70 gäster, alla dagar året runt. Lunchen serveras i den omtyckta restaurangen. Arbetet innefattar helgtjänstgöring var tredje helg och nu söker vi en ny kollega. Köket är ett tillagningskök där vi lagar all mat från grunden i enlighet med kommunens måltidspolicy med stort fokus är på svenska livsmedel och hållbar utveckling. Vi uppskattar att du har ett stort intresse och kunskap av svensk klassisk husmanskost.

Måltidsavdelningen i Skövde kommun har en decentraliserad organisation där vi har stor tillit till våra medarbetare och uppmuntrar dem i det kreativa köksarbetet med både matlagning och menyskrivning likväl som i arbetet med drift och med ekonomi.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat kockutbildning alt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet från yrket. Du är trygg i din profession, tar egna initiativ och lyssnar även till andra. Du brinner för matlagning, är kreativ, smaksäker med svenska smaker och vill bidra till utveckling av vår verksamhet. Du bör vara stresstålig, tåla förändringar samt ha förmåga att skapa goda relationer till både matgäster och vårdpersonal. Viktigt är att se till helheten i verksamheten med fokus på nöjda matgäster.
Vi lägger stor vikt på att du är serviceinriktad och har ett mycket gott bemötande mot gäster, arbetskamrater och övriga samarbetsparters.
Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Måltidschef Helena Gustavsson
0500-498739

Sammanfattning

Besöksadress

Fredsgatan 4 SKÖVDE
None

Postadress

Fredsgatan 4
SKÖVDE, 54183

Liknande jobb


Lunch kock

Lunch kock

13 maj 2024

Kock till Montessoriförskola

Kock till Montessoriförskola

18 april 2024