Kock till kost och restauranger Växjö

Kock till kost och restauranger Växjö

Arbetsbeskrivning

I produktionsköket på centrallasarettet i Växjö tillagar vi mat till både patienter och restauranggäster. Vi har också ett produktionskök i Ljungby. Totalt serveras ca 1400 lunchportioner per dag. Vi är sammanlagt cirka 70 personer inom arbetar inom vår verksamhet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök på centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Vi söker dig med intresse för och kompetens inom dietkost.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Avdelningschef Tony Söderena
0470-58 93 04
Verksamhetschef Johan Olehn
0470-58 93 21
Avdelningschef Göran Brentel
0470-58 77 72
Avdelningschef Mikael Ahlgrimm
0470-58 31 08
HR-specialist Elin Nellmo
0470-58 85 24
Avdelningschef Gunilla Löf
0470-58 86 25, 0709-673106
Avdelningschef Daniel Arsunan
0470-58 70 80, 0767-207 980
avdelningschef Linda Svensson
0470-58 71 85
Avd.chef Patienttransporter och förrådsservice Lina Tibbelin
0470-58 20 50
Verksamhetschef Doris Johansson
0470-587738

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Kronoberg, Regionservice
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 april 2022
  • Ansök senast: 28 april 2022

Besöksadress

Nygatan 20 VÄXJÖ
None

Postadress

Nygatan 20
VÄXJÖ, 35188

Liknande jobb


Frukost Kock

Frukost Kock

14 maj 2024

Platschef/kock

Platschef/kock

14 maj 2024

Kock

Kock

14 maj 2024

Kock Böleängsskolan, Måltidsservice

Kock Böleängsskolan, Måltidsservice

14 maj 2024