Kock till Kostenheten

Arbetsbeskrivning

Jobba i Södertälje

Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad.

Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb.

Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje!


Peter Fredriksson
Utbildningsdirektör


Södertälje kommun har en uttalad vision att verka för ekologisk odling och en hållbar livsmedelskonsumtion. Vår målsättning är att använda så stor andel ekologiska livsmedel som budgeten tillåter och vi fokuser mycket på vegetarisk matlagning.

ARBETSUPPGIFTER
Kostenheten ansvarar idag för cirka 90 kök med allt från 50 till 1800 portioner och idag arbetar cirka 250 personer hos oss. Vi behöver nu stärka upp med ytterligare personal på några av våra enheter. Som kock ska du kunna utföra alla arbetsuppgifter som kan förekomma i ett kök oavsett portionsantal, självständigt eller tillsammans med kökschef och övrig personal. Du ska kunna beställa varor enligt avtal, kunna och utföra egenkontrollsuppgifter samt lokalvård.

Det ingår att medverka och utveckla verksamheten och att se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås, vid behov arbetar du i andra kök i kommunen.

Helgarbete kan förekomma, då vi även lagar mat till äldreomsorgen.

Vi är i behov av både hel- och deltidspersonal.

KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person, dock krävs att du har gått 3-årigt restaurangprogram på gymnasienivå eller har dokumenterade yrkeserfarenheter som motsvarar.

Goda datakunskaper är ett krav då alla beställningar samt fakturahantering sker via datorn. Goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som skrift är ett krav.

Vi söker dig som är engagerad och har en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för våra matgäster. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen till dagens höjdpunkt. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand.

ÖVRIGT
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner på detta företaget

Pelle Höög
08 5230 3881
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
08-523 010 00
Resultatenhetschef Elin Waltersson
08-52306975
Resultatenhetschef Jeanette Andersson
08-5230 6900
Kostchef Sara Jervfors
08-523 064 66
Resultatenhetschef Kerstin Sjölin
08-5230 6153
Resultatenhetschef Pelle Höög
08-52303881
Kökschef Maria Eriksson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Södertälje kommun, Kostenheten
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Enligt avtal.
  • Heltid / deltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-10-01 eller enl. överenskommelse.
  • Publicerat: 20 augusti 2015

Besöksadress

15189 Södertälje
None

Postadress

Södertälje
Södertälje, 15189

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010