OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I anslutning till Central Hotel hittar du La Gare, vår franska bistro. La Gare går under temat Un hommage à L´Entrecôte och har inspirerats av ett Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med en paradrätt och en sås, några franska säsongsrätter och med en skrytsam dessertlista.
Central Hotel ingår i hotellkedjan ProfilHotels och finns på åtta orter i Sverige samt i Köpenhamn. Med våra elva hotell är vi ingen stor kedja, men det lyfter vi gärna fram som en fördel. Den familjära stämningen, sammanhållningen, den uppmärksamma servicen – det är saker som blir lättare för oss som inte är så stora.
Vi ser att du har:
3 års erfarenhet som kock
En känsla för detaljer, är ansvarstagande och noggrann
Har en positiv grundinställning och lätt för att samarbeta
Har en bra kvalitetsuppfattning
Vi erbjuder:
En deltidstjänst med möjlighet till att bli heltid
En arbetsplats i utveckling
Goda personliga utvecklingsmöjligheter inom Ligula Hospitality Group
Frågor om tjänsten och ansökan
För mer information kring tjänsten, kontakta Anders Norrman, köksmästare på Central Hotel: anders.norrman@profilhotels.se
Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan! #jobbjustnu