Kock till Proviant Frösunda - Lunch, dagtid

Kock till Proviant Frösunda - Lunch, dagtid

Arbetsbeskrivning

Är du en kock som vill laga riktigt bra mat lunchtid, måndag-fredag, och samtidigt jobba med ett härligt glatt gäng?
För snart ett år sedan drog vi igång restaurang och cateringverksamhet på uppdrag av JM AB på deras huvudkontor i Frösunda. Här serverar vi välkomponerade och hållbara luncher, driver ett mindre café och leverera intern catering. Vi har höga ambitioner med vår matlagning och på Proviant Frösunda bygger vi en verksamhet där vi tar hand om och respekterar råvaran, med ett särskilt fokus på vårt värdskap.
Vår vision är att bygga en personalmatsal, som känns som en ala carté krog, och där är vårt team en viktigt del. Vi vill att vårt beteende och vårt sätt att laga mat ska ha ett avstamp i ala carte världen.
Vi söker en glad kock med höga ambitioner. Du får gärna, precis som resten av teamet, ha en bakgrund från kvällskrogar. Kanske är du i en ny fas i livet där du behöver anpassa dina arbetstider till familj - men vill fortfarande laga gedigen, och vällagad mat.
Du kommer jobba "rygg mot rygg" med köksmästare med framförallt lunch och catering.
Dina ordinarie arbetstider kommer vara förlagt dagtid på veckodagar, med vissa få undantag för middagscatering och dylikt verksamhet.


Våra leveransområden på JM Frösunda
Lunchservering (ca 100 lunch/dag)
Lunchbeställningar
Catering
In-house events
Representation



Vi söker
Gedigna matlagare som kan hantera både klassisk matlagning och moderna matlagningstekniker
Du är intresserad av framtidens mat och du vill utveckla och upptäcka nya tillvägagångssätt i allt från teknik, råvaror och hållbarhetsarbete.
Du gillar lagarbete
Du är utvecklingsorienterad



Din bakgrund
Du får gärna ha en bakgrund från en etablerad ala carté miljö



Vi erbjuder
Ledigt på helger, samtliga storhelger och endast arbete ett fåtal kvällar per år.
Att vara del av ett glatt gäng som peppar varandra dagligen i en miljö där målet är att alla i teamet ska tycka ett det ska vara kul att komma till jobbet!
En ny hungrig organisation som brinner för en hållbar utveckling och som bottnar vår kunskap och våra ambitioner i vällagad mat och ett gott värdskap. Vi tänker bli branschens bästa arbetsgivare och det finns goda möjligheter för rätt person att vara med och utveckla organisationen. För rätt person finns mycket goda möjligheter att växa inom koncernen eller hitta nya typer av roller i framtiden.
Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och branschens bästa arbetsplats.
Lön efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 2022-05-01 men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan omgående. Agendarum arbetar för en jämställd arbetsplats och ser mångfald som en given styrka i våra uppdrag.


Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Proviant Frösunda SOLNA
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 april 2022
  • Ansök senast: 1 maj 2022

Postadress

Gustav III Boulevard 66
SOLNA, 16974

Liknande jobb


Kock till tapasrestaurang

Kock till tapasrestaurang

2 maj 2024

Erfaren kock sökes

2 maj 2024

Kock - pannkakor, våfflor, crepes, soppa

Kock - pannkakor, våfflor, crepes, soppa

2 maj 2024