Kock till restaurang på Handelsbanken

Arbetsbeskrivning

Fazer Amica är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden och Baltikum, med uppgift att erbjuda god mat och kundanpassade servicelösningar. Företaget verkar i Norden, Estland, Lettland och Ryssland. I Sverige driver Fazer Amica AB bland annat företagsrestauranger, konferensanläggningar, cafeer och bistron samt måltidstjänster inom utbildning, vård & omsorg. Fazer Amica AB driver omkring 300 enheter och omsätter ca 1,5 mrd kronor. I Fazer-koncernen ingår även Fazer Bageri och Fazer Ryssland Restaurangen är belägen i centrala Göteborg vid Brunnsparken. Serverar ca 125 lunchgäster dagligen och har 2 gästmatsalar med mycket affärsluncher, beställnings- och konferansverksamhet. Vi söker dig som är "hungrig" på nya utmaningar. Du har flerårig vana av gourmet mat och husmanskost. Du är helt "självgående" i ett restaurangkök. Du vill tillsammans med oss skapa smakupplevelser för våra gäster. Ditt intresse och din kunskap för mat tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med energi, kunskap och begeistring som får både kollegor och köket att utvecklas. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och du motiveras av ett högt tempo och strävar efter en hög servicenivå. Med begreppet smakupplevelse formar vi våra menyer till "nyttiga" och välsmakande måltider. Som kock i Handelsbankens restaurang arbetar du med den "finstilta" matupplevelsen i gästmatsalen likväl som du lagar lunchmaten och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till med alla andra arbetsuppgifter. Vi har en del kvällsbeställningar och det är viktigt att du kan "lägga om " din arbetstid med kort varsel till kvällar. Utöver de vanliga sysslorna i ett kök ingår administration såsom egenkontroll, kostnadsberäkning samt beställning av varor och kundkontakt i arbetsuppgifterna. Vi förväntar oss att du har/kan: *Daglig lunchproduktion samt gourmet inriktad beställningsverksamhet *Menyplanering *Inköp *Daglig gästkontakt *Lagerhantering samt inventering *HACCP *Datakunskaper *Hög arbetsmoral Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag. (kvällsbeställningar förekommer) Tillträde: januari 2009, enligt överenskommelse. Rekryteringen kommer att påbörjas omgående.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010