Kock till restaurang Träffpunkten

Arbetsbeskrivning

Fazer Amica är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden och Baltikum, med uppgift att erbjuda god mat och kundanpassade servicelösningar.I Sverige driver Fazer Amica AB bland annat företagsrestauranger, konferensanläggningar, cafeer och bistron samt måltidstjänster inom utbildnings-, vård- & omsorgssektorn.Fazer Amica AB driver drygt 300 enheter och omsätter ca 1,5 mrd kronor.I Fazer-koncernen ingår även Fazer Bageri och Karamellkungen Träffpunkten finns i Volvo Torslanda området och är en verksamhet med öppet dag, kväll och helg.Restaurangen serverar ca 500 lunch/middag per dag.Vi har även en stor frukostservering. Vi söker en kock som skall arbeta i varmköket schemalagd arbetstid.Dina arbetsuppgifter kommer att vara matlagning för frukost, lunch och middag.Servering av lunch/middagsmat, förberedelser till dagen efter samt städning av kök, serveringstorg och grovdisk.Du kommer även att arbeta med inköp av varor via näthandel och matsedelsplanering samt utskrift av dessa.Du bör ha goda datakunskaper då inventering är en av arbetsuppgifterna samt rapportering av veckoresultat.HACCP och egenkontroll är en viktig del av vårt arbete.Dagtid arbetar man två stycken i köket plus övrig personal.På kvällen arbetar du ensam i köket med ansvar för den varma maten.Det arbetar ytterligare en person tillsammans med dig som har ansvar för serveringstorg, kassa mm. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel men kan samtidigt arbeta självständigt.Du är duktig på att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras.Att du har en utpräglad servicekänsla och alltid sätter gästen i centrum är en självklarhet.Du har några års yrkesvana, restaurangskola eller likvärdig utbildning.Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav.Har du körkort och bil är detta ett plus. Tillträde: Senast 2007-11-01

Sammanfattning

Liknande jobb


Hungrig säljare sökes till nytt säljteam

19 augusti 2010

17 augusti 2010

20 augusti 2010

17 augusti 2010