Kock till Scandic Östersund Syd

Arbetsbeskrivning

Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.Scandic Östersund Syd har 129 rum, konferensavdelning, restaurang och är beläget vid Folkets Hus.Som kock är ditt ansvar att överträffa[gästens förväntningar gällande kulinariska upplevelser.Vår[restaurang erbjuder menyer med[varierande inrikting, allt från[svenskt- till[internationella inslag.Köket producerar även mat till hotellets evenemang och konferenser.Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att lära dig mer och fördjupa din kompetens i köket.Tjänst/varaktighet: Scandic[Östersund Syd söker en kock inför sommaren[med tillträde snarast.Du vill arbeta[extra samt[i sommar på rullande schema, kvällar och helger.Du bör ha god[yrkesvana[med erfarenhet av a la carte.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anna Rydberg
+46 703537688
Josefine Nyström
+46 0636858603, +46 0725298918
Josefine Nyström
+46 636858603
Nicki Eby
+46 725240855

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Östersund Syd
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 13 mars 2008
  • Ansök senast: 31 mars 2008

Besöksadress

Krondikesvägen 97
None

Postadress

None
ÖSTERSUND, 83146

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010