OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners. Scandic Östersund Syd[är ett av Scandics äldsta hotell.Hotellet har 129 rum, konferensavdelning och[restaurang.Som kock är ditt ansvar att överträffa[gästens förväntningar gällande kulinariska upplevelser.Vårt kök är inspirerat av nordiska råvaror med influenser[från omvärlden.Skandinaviska smårätter, fisk[eller kött i kombination med goda tillbehör och såser.Restaurangen är KRAV-märkt och rymmer cirka 90 gäster i en öppen och trivsam miljö.Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att lära dig mer och fördjupa din kompetens i köket.Tjänst/varaktighet: Scandic[Östersund Syd[söker en kock på 90%, tillsvidareanställning (6mån provanställning) med tillträde snarast.Rullande schema[dagar, kvällar och helger.Du bör ha god[yrkesvana[med erfarenhet av a la carte.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Rydberg
+46 703537688
Josefine Nyström
+46 0636858603, +46 0725298918
Josefine Nyström
+46 636858603
Nicki Eby
+46 725240855