Kock till Sjöstugan

Kock till Sjöstugan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med i utvecklingen av Sjöstugans restaurangdel och är nyfiken på hur vi tillsammans kan erbjuda våra gäster det bästa vi kan då är du välkommen med en ansökan.
Tillsammans med kökschefen lagas husmanskost med betoning på lokala råvaror som vilt, svamp och bär. I huvudsak är arbetstiden förlagd dagtid med lunchar, men vissa kvällar och à la carte förekommer under perioden.
Sjöstugan har plats för 60 personer inomhus och 40 platser på uteserveringen.
Arbetet innebär: Viktigt att kunna vara självgående och ta beslut inom ramen för arbetet då vi är en liten arbetsplats.
Kvalifikationer: Koch, à la carte. Kunskap om specialkost meriterande
Säsongsarbete Juni-Oktober med möjlighet att jobba flera säsonger (öppet sommarsäsong, jul/nyår och vintersäsong).
Vid frågor om arbetet tveka inte att kontakta Anette, kökschef, på Sjöstugans telefonnummer 0253 – 230 45.
Sjöstugan i Grövelsjön ligger naturnära mitt i fjället, i norra Dalarna. Här finns Restaurang och Caféet, rum-och stuguthyrning samt camping. Besök gärna webplatsen för mer information.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Grövelsjöns sjöstuga AB Idre
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 maj 2023
  • Ansök senast: 3 juni 2023

Postadress

Sjövägen 14
Idre, 79792

Liknande jobb


Kock Sökes

2 maj 2024

Kock till tapasrestaurang

Kock till tapasrestaurang

2 maj 2024

Erfaren kock sökes

2 maj 2024