Kock till Skanörs förskola

Arbetsbeskrivning

Skanörs skola, Skanörsgården och Skanörs förskola bildar tillsammans Skanörs rektorsområde. En verksamhet som sträcker sig från ett års ålder upp till 16 år.
I rektorsområdet är vi ca 110 medarbetare och ca 550 barn/elever fördelade på våra tre enheter. Enheterna ligger med kortare promenadavstånd från varandra.

Vi har två tillagningskök, ett som lagar mat till eleverna på skolan och ett som lagar mat till barnen på förskolorna.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Skanörs förskola lagar du mat och sköter den dagliga verksamheten, du är även delaktig i planeringen.

I ditt uppdrag ingår även att skapa goda matvanor i en trivsam miljö och att tillsammans med förskolepersonalen och övriga köksteamet utveckla arbetet kring måltidspedagogiken. Du är med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.

KVALIFIKATIONER
Utbildning kock, - Krav
Avslutad 3-årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning på Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms som likvärdig.



Kommunikativ (muntlig) - 1
Uttrycker sig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar sig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Använder tonläge och kroppsspråk för att förstärka budskapet.

Samarbete - 2
Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Identifierar och utvecklar relationer. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål. Delar med sig av sin kunskap.

Strukturerad - 3
Planerar, organiserar och prioriterar sitt arbete på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Sätter upp och håller tidsramar.

Ansvarstagande - 4
Tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Kommer med förslag på lösningar. Erkänner misstag och arbetar för att rätta till dem. Håller tidsramar.

Initiativtagande - 5
Tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat. Argumenterar för och förklarar varför aktiviteterna ska genomföras.



ÖVRIGT
Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Vi har stort fokus på god service och gott bemötande såväl internt som externt. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner på detta företaget

Annika Haak
0708-452155
Annica Olson Westerlind
040-425530
Christina Axåker
040-425531
Annika Olson Westerlind
040-425530
Annika Haak

Annica Olson Westerlind
040-42 55 30
Christina Axåker
040-42 55 31
Annica Olson Westerlind
040-42 55 30
Administrativ chef Martina Malmros
040-42 55 31
Rektor Annica Olson Westerlind
040-42 55 30

Sammanfattning

Besöksadress

Slåttervägen 23931 Skanör
None

Postadress

Norrevångsgatan 3
Skanör, 23931

Liknande jobb


Lunch kock

Lunch kock

13 maj 2024

Kock till Montessoriförskola

Kock till Montessoriförskola

18 april 2024