Kock till Storhogna Högfjällshotell & Spa

Kock till Storhogna Högfjällshotell & Spa

Arbetsbeskrivning

Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser i en fantastisk miljö 10 månader om året. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen ( ca 1,5 mil åt vardera håll) och 11 mil från Östersund.

Klicka på länken nedan för att se fler lediga jobb hos oss!
https://storhogna.se/om-hotellet/lediga-tjanster-pa-storhogna

Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglädje och du behöver kunna identifiera dig med dessa ord!

Arbetsuppgifter
Vi serverar frukostbuffé, dagens lunch, kvällens 3-rätters middag, en mindre barmeny 12-21 samt en mindre a la carte meny kvällstid. Våra gäster njuter av mat och dryck i vår fantastiska Vinterträdgård och mysiga Kopparsal!

Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglad och du behöver kunna identifiera dig med de orden!
- Personalboende finns
- Vi har kollektivavtal
- Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop!
- Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss!

Vi söker dig som vill jobba:
- 1 september - 1 december alternativt tom 15 april 2022
-10 december tom 15 april
Eller med möjlighet till tillsvidareanställning

Anställningsgrad: 75%

Din profil och dina personliga egenskaper
Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa!

Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster!

Vi tror att du som söker tjänsten som kock har minst 2 års yrkeserfarenhet, relevant utbildning och ett gediget intresse för mat och dryck.

Vi söker dig med stor passion för kockyrket. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål.

Med entusiasm, nytänk, flexibilitet samt ordning och reda blir du till en viktig lagspelare i vårt kök. I vinterträdgården står det gröna i fokus och tillsammans med råvaror från skogen och fjällets skafferi vill vi överträffa våra gästers förväntningar.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-08-31.
Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till kökschef Pontus Bengtsson på pontus.bengtsson@storhogna.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044 076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044 703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044 076-7873583

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Storhogna Högfjällshotell & Spa
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 augusti 2021
  • Ansök senast: 31 augusti 2021

Besöksadress

STORHOGNA
KLÖVSJÖ

Postadress

Värdshusvägen 4
VEMDALEN, 84092

Liknande jobb


3 maj 2024

Kock till Kostenheten

3 maj 2024

Engagerad kock till Folkhögskola

Engagerad kock till Folkhögskola

3 maj 2024