Kock till Styckboden på Grand Hôtel i Stockholm

Kock till Styckboden på Grand Hôtel i Stockholm

Arbetsbeskrivning

I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi en kock till Styckboden som med glädje, passion och kunskap kan vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och hemmastadd i ett restaurangkök.
Vi vill att du har erfarenhet av klassisk tillredning såsom paté, korv, wallenbergare, fonder, beredning av fisk och styckning av kött mm. Du bör ha minst 5 års erfarenhet inom yrket och god kunskap av HACCP. Naturligtvis finns det även ett brinnande intresse för mat och råvaror.
Det kommer stundtals att krävas en del arbete och att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför klart en fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt.
Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas.
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann och där yrkesstoltheten värderas högt - Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska.
Tillträde sker snarast och enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten kontakta, köksmästare Kim via kim.nordlund@grandhotel.se
Välkommen med din ansökan via Cheffle!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AB Nya Grand Hôtel STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 juni 2022
  • Ansök senast: 10 juli 2022

Postadress

Södra Blasieholmshamnen 8
STOCKHOLM, 10327

Liknande jobb


10 juni 2024

Kökspersonal Sommar

9 juni 2024

9 juni 2024