Kock till Vällingby förskolor

Arbetsbeskrivning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är beläget i västra Stockholm med närhet till natursköna områden och med tillgång till flera strandbad.
Våra 1 600 medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att våra verksamheter håller en hög kvalitet med våra invånare i fokus.
Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av mod, respekt, tydlighet och hjälpsamhet. För att nå dit krävs ett nära ledarskap som kännetecknas av personlig mognad och tydlighet samt att du som medarbetare bidrar med ett aktivt medarbetarskap.



Arbetsplatsbeskrivning
Du kommer att arbeta i ett modernt och välutrustat kök på förskolan Gröna Diamanten, som blev färdigbyggd våren 2016 .

Det finns ca 85 barn fördelat på fem avdelningar på förskolan.

Arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att planera matsedel, beräkna portioner och göra inköp via vårt digitala system. Du ansvarar för att laga och servera frukost, lunch och mellanmål. Delar av dagens portioner serveras som buffé. Disk ingår efter alla måltider. Vi arbetar inspirerade av Sapere, att uppleva mat med alla sinnen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller öppenhet inför att involvera barnen i arbete i köket. Du ska ha goda kunskaper i olika födoämnesallergier för att kunna tilllaga special kost samt kunskap kring vegetarisk kost. Dokumentation av egenkontroll ingår enligt HACCP. Som kock ska du kunna laga god och varierad mat från grunden, med fokus på ekologiskt och hållbarhet. Du ingår i enhetens köksgrupp och du kommer att använda ett gemensamt digitalt verktyg för enhetens kökspersonal, för lärande och inspiration mellan förskolornas kök. Vi vill att du har ett kreativt och lustfyllt förhållningsätt till matlagning för att locka barn till nya matupplevelser. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Kvalifikationer
Kockutbildning för storkök med utbildning i specialkost och allergier.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ann-Louise Söderman
0850805194
Yvonne Sjövik-Axelsson
0850805192

Sammanfattning

Besöksadress

Hässelby torg 20-22, 2 trappor
None

Postadress

Hässelby torg 20-22, 2 trappor
Hässelby, 16523

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024