OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
SiS ungdomshem Lövsta i Vagnhärad är ett särskilt ungdomshem. Vi bedriver vård och behandling för både pojkar och flickor fördelade på sex avdelningar samt egen grundskola. Verksamheten är i förändring och ett intensivt utvecklingsarbete pågår. Lövsta arbetar med kognitiva och beteendeterapeutiska metoder
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock med genuint intresse för mat till vårt centralkök där vi administrerar råvaror till 60 frukostportioner, producerar 90-110 lunchportioner samt 60 middagsportioner, alla till våra avdelningar, detta alla vardagar. Ett omfattande salladsbord erbjuds också dagligen. Inför veckosluten administreras råvaror till ca 60 frukost och middag per dag. Vi behöver en erfaren kock som kan jobba både i grupp och individuellt, du skall vara insatt i hur man lagar mat utifrån HACCP - egenkontrollen.
KVALIFIKATIONER
Utbildning samt arbetslivserfarenhet som kock är ett krav. Du har kunskaper om specialkost och matallergier, du är också van vid mängdberäkning. Hygien och egenkontroll är självklara begrepp för dig och du har lätt att samarbeta med både vuxna och ungdomar.
Du behöver också ha tillgång till egen bil(svårt att nå Lövsta med kommunala transportmedel). Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalsekreterare Katarina Salander
010-4534912
Biträdande institutionschef Mats Stenius
010-4534902
Leg. psykolog Katrin Jonsdottir
010-4534915
Administrativ chef Allan Karlsson
010-4534903
SACO - Maria Henriksson
010-4532066
OFR - Patrick Fällman
010-4534952
SEKO - Ebba Hornfelt
010-4535029
Kock/kökschef Jessica Lindkvist
010-4535005
Pedagogisk ledare Lennart Claesson
010-4534980
LF - Kristina Svensson-Pettersson
010-4534981