OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexho har drivit restaurangen hos vår uppdragsgivare Volvo Buss sedan början av 2000-talet. Där serverar vi varje dag mellan 170-200 ätande, som har möjligheten att välja mellan dagens lunch eller a la carte. Till detta uppdrag söker vi nu en Kock. Vi vill att Du; . lika väl kan jobba med trendiga rätter som med husmanskost . behärskar a la carte matlagning . har ekonomiskt tänkande samt datavana . har kunskaper i hygien, enl HACCP . är behjälplig vid inventering och inköp . är serviceinriktad och därför mycket lyhörd för våra gästers önskemål Som kock är Du en i gänget på totalt fyra personer och tillsammans med övrig personal ser Du till att alla hjälps åt för att gästerna skall bli nöjda. Du skall vara van att ta eget ansvar och kunna klara dig själv i ett restaurangkök. Gedigen erfarenhet - minst 5 års yrkesvana, från kök- och restaurangverksamhet krävs i detta arbete. Sodexho underlättar tillvaron för människor genom att erbjuda företag och organisationer en mängd olika servicetjänster. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexho finns i 76 länder och är ett av Sveriges ledande serviceföretag med över 7 000 medarbetare på drygt 2 000 uppdrag i hela landet. Läs mer på : www.sodexho.se.