Kock/1:e Kock till Restaurang RAI Arlanda

Arbetsbeskrivning

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

Kock/1:e Kock till Restaurang RAI Arlanda

Café & Restaurang RAI ligger i avgångshallen på terminal 5 med en fantastisk utsikt över start och landningsbanor. Här kan du avnjuta frukost, lunch och tidig middag, dessutom finns ett gediget kondisutbud. Till RAI kommer många av flygplatsens anställda samt även vår egen personal för att avnjuta någon av de tre rätter som serveras till dagens lunch. Givetvis hittar även resenärer hit och skapar en internationell prägel. Vi har även viss konferensverksamhet med uthyrning av lokaler samt lunch/middagsbokningar.

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och söker en ny utmaning. Du har kunskap och erfarenhet av de sysslor som bedrivs i ett stort restaurangkök. Du får gärna ha ett par år på nacken då flertalet av våra anställda är unga.

Du ska ha relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet från varmkök. Du har stor kunskap om god livsmedelshygien. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du tycker om att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter.

I restaurangen serveras dagligen 3 olika dagens rätt samt ett à la carte utbud baserat på den svenska husmanskosten. Vana av att arbeta i storkök samt av svensk husmanskost är meriterande.

Vi vill att du talar och skriver på flytande svenska samt har god nivå på talad engelska då vi har många internationella gäster.

Arbetstiderna är varierande med start kl 0700 och senast till 2000. Tjänsten kan innebära viss helgtjänstgöring.

Du måste också vara ostraffad då en säkerhetsprövning kommer att ske pga lagar och förordningar om arbete på säkerhetsklassat område.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).


Yrkesutbildning
5 års erfarenhet
Flytande svenska

Van vid arbete i storkök
Svensk husmanskost

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandinavian Service Partner Stockholm-Arlanda
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast lön
  • Heltid Tillsvidare
  • Publicerat: 16 januari 2017

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


15 maj 2024

Kock på helgläger i skåne

15 maj 2024

15 maj 2024