Kockar

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning
Kåbdalis Skidliftar AB har förutom en skidanläggning i en härlig natur, två större restauranger, barer och en välbesökt afterski. Vi söker nu två kockar inför säsongen 20/21. Tillträde ca 1/10


Tillsättning sker löpande, så ansök snarast.


Beroende på dina egna önskemål kan det antingen röra sig om anställning för hela säsongen alternativt för anställning under perioden oktober-december. Vid anläggningen jobbar ett fyrtiotal i restaurang och liftverksamhet, vi har mycket kul tillsammans och bor oftast i det nybyggda personalboendet.


Våra två kök håller mycket hög klass och har olika inriktningar. I Gamla krogen lagar vi mängder av kött över öppen eld och kolbädd. I restaurang Kårleone har vi helt andra råvaror. Fisk och skaldjur dominerar, tillsammans med en del pasta och vedugnspizza. Vi sätter stor vikt vid att du är social, serviceinriktad och snabb.


Platsen för alltihopa heter Kåbdalis och ligger 13 mil från den Norrbottniska kusten. Vi är kända för att öppna först i Sverige. Trots att vårt berg inte är så stort söker sig de flesta av världens landslag hit för sin försäsongsträning. Efter jul är det oftast den lokale turisten som kommer hit för att åka skidor, gå på afterskin, där nya band spelar varje vecka, samt förstås för att äta vår erkänt goda mat. Att ha jobbat i Kåbdalis ses som en merit i Norrbotten.


Sänd din ansökan till: sk.sintorn@gmail.com tillsammans med ett kort personligt brev som speglar en del av den personlighet och de erfarenheter du har. Ett CV där du kort kommenterat dina tidigare jobb och upplevelser. Om branschutbildning finns, så anger du vilken.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: KÅBDALIS SKIDLIFTAR AKTIEBOLAG KÅBDALIS
  • 2 platser
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 augusti 2020
  • Ansök senast: 13 september 2020

Postadress

KÅBDALIS 501-505
KÅBDALIS, 96205

Liknande jobb


17 maj 2024

17 maj 2024