Kockar & Kallsänkor

Kockar & Kallsänkor

Arbetsbeskrivning

Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg; M/S Juno, M/S Wilhelm Tham och M/S Diana, färdas på en av världens vackraste och häpnadsväckande vattenvägar - Göta kanal -som med sina 58 slussar förbinder Stockholm med Göteborg. Vi erbjuder exklusiva kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Att resa med oss är som att kliva in i en svunnen tid, och i denna unika miljö arbetar Du tillsammans med resten av besättningen för att skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster. Vi är på jakt efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till den förtrollande atmosfären ombord och ge våra gäster minnen för livet.
Du är ansiktet utåt och rederiets ambassadör. Det är Du som får gästerna att känna sig välkomna vid ombordstigning, finns till för frågor, ger social service och tackar dem och välkomnar dem åter när de lämnar oss. Oavsett roll är du en stresstålig lagspelare som gillar att ha människor omkring dig. Då vi arbetar efter ett 1:1 system, ser du en fördel i att jobba intensivt under en period ombord för att sedan vara ledig lika länge. Väl ombord arbetar och bor du tätt inpå dina kollegor. Du är införstådd med att det är begränsat med plats och att buller förekommer. Takhöjden är begränsad till 185 cm.
Vi söker dig som:
- Känner stolthet i att representera och bära rederiets uniform
- Ger god service som möter och överträffar gästernas förväntningar
- Är en social lagspelare med positiv inställning
- Känner dig trygg i din arbetsroll och yrkeskompetens
- Är stresstålig, flexibel och problemlösare
Att arbeta på sjön innebär stort ansvar då du kommer att ingå i säkerhetsorganisationen. För detta krävs att du genomgår en hälsoundersökning för ett ”läkarintyg för sjöfolk”, en kostnad som rederiet står för. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, som är säkerhetsspråket ombord, samt engelska då våra gäster till största del besöker oss från utlandet. Tyska och andra språkkunskaper är högt meriterande.
Som kock eller kallskänka är du ansvarig för alla gäst- och besättningsmåltider. I arbetet ingår även ansvar för inventering, beställning, städning och disk. Du är stresstålig och flexibel då logistiken i byssan skiljer sig avsevärt från ett klassiskt restaurangkök. Vi fokuserar på klassiska nordiska smaker och det är Du som med stolthet, kärlek och omsorg förmedlar dessa via tallriken.

Vi ser därför att du:
- Har dokumenterad yrkeserfarenhet från festvåning, a la carte eller liknande
- Är en kreativ matlagare med ett genuint intresse att vilja att laga vacker och god mat
- Är van vid inventering och beställningar/inköp
- God råvarukännedom och kunskap kring HACCP
Vi erbjuder:

- Säsongsanställning från maj till september 2022
- Möjlighet till 1:1 rotation arbete/ledighet
- Tarifflön enligt Skärgårdsavtalet Almega/Seko
- Unik arbetsmiljö ombord med ett professionellt team

Kontaktpersoner på detta företaget

Op. Chef Sights. GBG Louise Stevander

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Strömmma Turism & Sjöfart, Gbg Göteborg
  • 6 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 december 2021
  • Ansök senast: 28 februari 2022

Besöksadress

Pusterviksgatan 13
Göteborg

Postadress

Pusterviksgatan 13
Göteborg, 41301

Liknande jobb


Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar

Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar

7 februari 2024

Kokke til ØRESUNDSLINJEN

Kokke til ØRESUNDSLINJEN

4 januari 2024

Kock

Kock

27 oktober 2023

Kock

24 oktober 2023