OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Just nu söker MatEn två kockar/kokerskor Vi har uppdrag åt Barn- och Utbildningsnämnden och Utbildnings- och Arbetsmarknadsnämnden att ge service till de flesta av kommunens skolor och förskolor.Verksamheten omfattar ca 90 % av kommunens totala matproduktion.Till MatEns verksamhet hör även cafeterian i Kunskapens hus.Servicen i skolan består av lunch med två valfria rätter och i förskolan av frukost, lunch och mellanmål.Vi erbjuder även specialkomponerade menyer för olika behov inom den kommunala verksamheten.När hade du en ledig helg sist, när såg du dina barn sist, vill du ha ett liv efter jobbet, tycker du att detta låter intressant läs vidare. Kock/kokerska 1.Hällsboköket i Sigtuna, tjänstgöringens omfattning är 100 %.Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Ref.nr: 278/06.MatEn har fått ett nytt uppdrag i f d Hällsboskolans kök.Produktionsinriktningen kommer att vara måltider till förskolor.På området finns två förskolor som MatEn kommer att ge service med frukost, lunch och mellanmål.Stegvis kommer matproduktionen att utökas med varm matdistribution av luncher till tre förskolor i Sigtuna stad.Totalt kommer 350 luncher att tillagas varje dag.Du kommer tillsammans med en medarbetare att utföra uppdraget.Vi beräknar att få tillgång till kökslokalerna i mitten av februari alt.början av mars 2007.Norrbackaskolan och förskolan har gemensamt kök, tjänstgöringens omfattning är 93.80 %.Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.Ref.nr.279/06.MatEn ger service med frukost, lunch och mellanmål till förskolan.Till fritidshemmet tillhandahåller vi livsmedel till frukost och mellanmål.Till skolbarnen tillagas och serveras lunch.I snitt tillagas och iordningställs ca 75 frukostar, 410 luncher, 150 mellanmål.Ni är ett arbetslag på 3 personer som utför uppdraget på Norrbackaskolans kök.För båda tjänsterna gäller följande: Du har Kock-/kokerske utbildning (2-3 årig) meriterande är också om Du har hygienkörkort.Vi ser gärna att Du har erfarenhet av matproduktion med varm matdistribution och specialkoster samt elektronisk handel (vi arbetar med Intrade).Behärskar svenska språket i tal och skrift.Vill vi även att Du har följande egenskaper; Bra organisationsförmåga, intresserad av kvalitetsarbete, att kunna samarbeta och ser möjligheter är viktiga egenskaper samt att sätta kunden/gästen i centrum.