OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Torslanda är en av Göteborgs 21 stadsdelar. Här bor i dag ca 23 000 invånare. Stadsdelen expanderar kraftigt och inom några år beräknas antalet invånare uppgå till ca 25 000. Vackert beläget på Hisingen erbjuder Torslanda omväxlande miljö och kustnära natur. I stadsdelsförvaltningen arbetar idag ca 1 600 anställda och tillsammans arbetar vi för att skapa jämställda arbetsplatser som speglar stadens mångfald. Torslanda stadsdel arbetar för en god måltidskultur i skolan. Torslandaskolan 6-9 är till hösten en skola med ca 380 elever i årskurserna 6-9. I skolan finns en inkluderad särskola med årskurserna 7-10. Skolan ligger centralt i Torslanda med närhet till kommunikationer och service. Skolan är belägen nära fin omväxlande natur och havet. ARBETSUPPGIFTER Skolluncher skall lagas från grunden i så stor utsträckning som möjligt. Du skall arbetsleda ca 4 medarbetare, lägga matsedel, göra beställningar och laga mat mm. Det administrativa arbetet utgör ca 20% av arbetet och resterande procent arbetar du som kock. I din arbetsledande funktion är det viktigt att du har förmågan att entusiasmera dina kollegor och driva arbetsplatsens utveckling. Vi vill dessutom att du ska lägga stort fokus på service. Då de flesta lunchgästerna är tonåringar bör du vara lyhörd och samt ha intresse för att arbeta för deras utveckling till att bli goda matkonsumenter. Matsäkerhet (säker matlagning, egenkontroll, specialkoster mm) är förstås viktigt att du har god erfarenhet och kunskap i. Detta är ett grav. vikaritat. KVALIFIKATIONER Du har ett stort matintresse och är kreativ och nytänkande i din profession. Vi ser att du har goda kunskaper i att laga god svensk husmanskost men också och att du har ett stort intresse för det internationella köket. Vi vill att du är en trygg vuxen med värderingar som överrensstämmer med skolans värdegrund. Erfarenhet från restaurangkök och skolkök ser vi som meriterande. För att få en jämnare könsfördelning i vårt kök ser vi gärna en manlig kock som vår nästa medarbetare.