OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren kock som söker nya utmaningar?Siggesta Gård på Norra Värmdö 40 minuter från stadens stress och jäkt har utvecklats till ett nytt och innehållsrikt utflyktsmål och mötesplats för konserter, teatrar och konferenser .Mitt i hjärtat av gården i den renoverade ladugården från sent 1800-tal, ligger Restaurang Ladugården med bar, uteserveringar, cafe och utrymmen för fest och mindre konferenser.Ett stenkast från Ladugården och Logen hittar du Äventyrsgolfen och fotbollsgolfen och vårt cafe med uteservering . Siggesta Gård är i en expansiv fas vi bygger i höst ett nytt gårdshus med cafe, restaurang, information och biljettförsäljning och planerar inom en snar framtid för ett hotellbygge på området. Vi söker Dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet.Det är en stor utmaning att arbeta fram ett passande koncept anpassat efter vår miljö och att utveckla befintlig verksamhet samt att medverka i planerandet av våra nya projekt .Du måste ha kunskap om och intresse för svensk ekologisk matlagning då vi söker en kock som kan samarbeta med våra bönder, som inte vill servera saltmarinerad kycklingfile och som gärna byter ut olivoljan mot rapsolja. För att klara av detta tror vi att du måste ha tidigare minst 5 års erfarenhet av både a la carte, festvåning och konferens. Vi erbjuder ett spännande jobb på en utvecklande och kreativ arbetsplats där det är högt till tak.Den som tar sig an detta jobb på bästa sätt kommer att växa i takt med att gården växer.Känns detta som en kul utmaning så tveka inte.Besök oss på vår hemsida: http://www.siggestagard.se Arbetstid/Varaktighet tillsvidare Lön Fast, enl.