OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi lagar och serverar dagligen lunch till 300 pers.Då maten vi lagar till 80% är vegetarisk ser vi mer än gärna att du har erfarenhet och intresse av liknande matlagning tex.Veg.resturant ,Veg.cafe eller annan arbetsplats med hälsobetonad mat.All matlagningen sker från grunden med ekologiska biodynamiska råvaror. MINST 2 ÅRS SAMMANHÄNGANDE ERFARENHET AV MATLAGNING PÅ EN ARBETSPLATS DE SENASTE 3 ÅREN ÄR ETT KRAV .UTBILDNING OCH ERFARENHET AV EGENKONTROLL ÄR ETT PLUS. AMBITION,FRAMMÅTANDA OCH ETT GLATT LYNNE ÄR NÅGOT SOM VI VÄRDESÄTTER Då kommunikationen i köket och framförallt med barnen vid servering om ingredienser i den vanliga maten men också specialmaten är det viktigt att du talar och förstår svenska väl. ENDAST SKRIFTLIGA ANSÖKNINGAR