Kock/kallskänka

Arbetsbeskrivning

Vi vill nu förstärka vårt köksteam och söker därför kock eller kallskänka för omgående anställning till Öjaby Herrgård i Växjö.

Vi söker dig som brinner för yrket och älskar att laga mat. Du ska ha minst 3 års utbildning samt några års erfarenhet från varm eller/och kallkök. Utökade kunskaper inom konditori och bageri är önskvärt. Vi ställer höga krav på punktlighet, noggrannhet och hög arbetsmoral. Vi arbetar i ett högt tempo och med glatt humör. Schemalagd arbetstid heltid 40 timmar i veckan. Lön enligt avtal.

Öjaby Herrgård är ett hotell, restaurang och konferensanläggning som är känt för sin goda mat. Vår restaurang är öppen sju dagar i veckan och vi serverar allt från frukost, förmiddagsfika, lunch eftermiddagsfika, supéer, à la carte, festvåning, bufféer som påskbord och julbord. Vi levererar också ett stort antal luncher till olika skolor och företag dagligen. Vår restaurang är KRAV-certifierad och vi använder främst svenska och lokalproducerade råvaror i vår matlagning i den mån det är möjligt.

Ansökan med CV skickas till robert@ojabyherrgard.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Öjaby Herrgård
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 15 juni 2016

Besöksadress

Öjabyvägen 113
None

Postadress

None
VÄXJÖ, 35250

Liknande jobb


28 april 2024

Kock/Kallskänka till Baras

28 april 2024