Kock/Kallskänka till familjärt företag

Arbetsbeskrivning

Du erbjuds Ett omväxlande arbete i ett varmt och sammansvetsat gäng. Företaget Kafe och konferensanläggningen ligger ca 3 mil från Skene och ca 3 mil från Kungsbacka. Deras gäster och torpstugemiljön har format verksamhetens inriktning. Här görs allting från grunden. De bakar allt matbröd och kaffebröd själva, i husets eget kök. Naturligtvis dominerar husmanskosten i en sådan här traditionell miljö. De strävar efter att all deras mat skall vara ekologisk och närproducerad. Råvarorna som används inhandlas med sunt förnuft. Skogarna och trädgårdarna runt omkring är deras största inspirationskälla och varulager. Erfarenheter och utbildning Du ska vara restaurangutbildad och kunna laga svensk, ekologisk närproducerad mat från råvara. Kan du laga allt från matbröd till praliner är det meriterande. Då anläggningen ligger där ingen kör är körkort och tillgång till egen bil ett krav. Personliga egenskaper Du måste brinna för matlagning och att alltid ge det lilla extra i ett team. Du ser vad som behöver göras och tar tag i det med en gång. Du är ärlig och rak i din kommunikation. Välkommen att registrera ditt intresse! Urvalet till denna tjänst sker löpande, detta innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jobzone Malmö
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 23 april 2009
  • Ansök senast: 30 maj 2009

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010