Kock/Kallskänka till Hotel Skansen Öland

Arbetsbeskrivning

Förbereda och laga lunch samt a la carte mat dagligen. Ett varierande arbete där vi arbetar med många olika tillställningar.
Du ingår i ett team av trevliga och sociala människor.



Du skall ha erfarenhet av a la carte servering tidigare. Du är social och kan arbeta i Team men även självständigt.


Hotel Skansen är en familjeägd anläggning som ligger mitt i Färjestaden på Öland.
Vi jobbar med alla gäster. Konferenser, spagäster etc.
Vi har öppet året runt med undantag av julafton och juldagen. Lunch serveras alla dagar 1130-1530. A la carte servering alla dagar 1130-21 (1130-22 på högsäsong)

Kontaktpersoner på detta företaget

Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Skansen Färjestaden
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Vi är medlemmar i Visita och har avtalsenliga löner.
  • Start under våren/försommaren
  • Publicerat: 7 mars 2017

Besöksadress

Tingshusgatan 1
None

Postadress

None
Färjestaden, 38631

Liknande jobb


Kallskänka till Thelins Konditori

Kallskänka till Thelins Konditori

30 maj 2024

29 maj 2024

Kallskänka S:t Markus Vinkällare/Gränden

28 maj 2024