Kock/kokerska

Arbetsbeskrivning

Mälargården är ett rehabiliteringscenter för personer med förvärvade skador/funktionshinder. Du skall ha genomgått utbildning i restaurang och storkök (minst gymnasienivå) och vara väl förtrogen med att laga husmanskost samt olika typer av specialkost vid exempelvis diabetes, allergier, gluten och laktosintolerans. Vi kräver minst två års erfarenhet. Dessutom skall du ha arbetat med egenkontrollprogram (HACCP). I jobbet ingår obekväm arbetstid.

Kontaktpersoner på detta företaget

Verksamhetschef Suzanne Bergman
08-59250155 070-580 89 28

Sammanfattning

Besöksadress

Hertigvägen 5
None

Postadress

Box 46
SIGTUNA, 19321

Liknande jobb


kock med special/allergikost inriktning

3 februari 2010

Specialkost kock/ serverings ansvarig

30 juni 2010

Specialkost kock/ serverings ansvarig

24 april 2010

Specialkost kock/ serverings ansvarig

19 juli 2010