OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Karlsborgs kommun med nästan 7000 invånare ligger vid Vätterns Västra strand ungefär 5 mil från Skövde. Karlsborg erbjuder en unik boendemiljö med mycket vatten och skogar. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 300 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm. Haganäsköket är ett flexibelt produktionskök för verksamheter i och utanför Karlsborg. Till köket hör också en restaurangverksamhet. Köket tillagar ca 90 portioner frukost, 1000 portioner lunch/middag och 100 portioner kvällsmat. Köket levererar varm och kyld mat samt livsmedel till 35 olika enheter såsom boenden, avdelningar, förskolor, skolor och en pensionärsrestaurang. Köket har också matserviceverksamhet där cirka 80 en-portionsmåltider distribueras till pensionärer i hemmet. I köket arbetar 13 kostpersonal. Köket är öppet alla 365 dagarna om året. ARBETSUPPGIFTER Dagligt förekommande arbetsuppgifter såsom samordningsansvarig för arbetsgruppen, daglig produktionsplanering och uppföljning, matlagning, hantering av råvaror, inventering och ordning i frysar, disk, städ, kontakt med kunder/servicetagare på olika nivåer, in- och utlastning av gods/transportvagnar m.m. samt delaktig i kökets planering och uppföljning. Du ska vara delaktig i och lösa korttidsfrånvaro med hjälp av pool- och vikarielista samt rapportera frånvaro. Övrigt ansvar: - ersätta samordnare* - kontaktperson - beställningsansvar från anbud - egenkontroll - kontroll/attest av följesedlar/fakturor m.m. * Samordnarens arbetsuppgifter: Samordnar den dagliga produktionen, tillsammans med arbetsgruppen och gör förslag på arbets- och tidsscheman och upplägg av arbetet under dagen, ersätter kostchef. KVALIFIKATIONER Restaurang- och Storhushållsutbildning, 2-3 år, inriktning storhushåll eller restaurang, eller utbildning som bedöms likvärdig. Du behöver ha kunskap i dietetik och viss datavana. Personliga kvalifikationer: Du behöver ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad, ha ett flexibelt synsätt och se det som stimulerande och intressant att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring. B körkort fordras.