Kock/kokerska

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter;
Arbeta i restaurangkök tillsammans med restaurangchefen. Laga mat i Lunchrestaurangen "STUDENTERNAS" på högskoleområdet. Bereda smörgåsar. Restaurangen har cirka 150 lunchgäster. Smörgåsar bereds åt den egna restaurangen samt till ett café som drivs i Jönköpings Studentkårs regi. Vara kökschef vid restaurangens frånvaro. Arbete i köket vid vår festlokal "Akademien" på Tändsticksområdet. Diskning.

Arbetstid;
Heltid/dagtid mellan 7.00 och 15.30. Arbete kvällstid förekommer ibland då vissa evenemang genomförs efter normal stängningstid.

Kvalifikationer;
Kockutbildning, till exempel restaurangutbildning vid livsmedelstekniska programmet. HACCP-utbildning. Körkort klass B.

Sammanfattning

Besöksadress

Gjuterig 3 C
None

Postadress

Gjuterigatan 3 C
JÖNKÖPING, 55318

Liknande jobb


FRISÖR

17 maj 2006

Hotellstäd

1 mars 2006

vårdbiträde/undersköterska

15 juli 2006

21 juli 2006