Kock/Kokerska på Minutgatans förskola

Arbetsbeskrivning

Inom SDN Kortedala bor ca 27 000 personer i områdena Gamlestaden, Kortedala, Utby och Kviberg. Delområdena skiljer sig åt på många sätt men förenas i det rika föreningslivet och den kulturella variationen. Inom Kortedala stadsdelsförvaltning finns cirka 1500 anställda som erbjuder kommunal service genom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, stöd till funktionshindrade, kulturskola, bibliotek med mera. Stadsdelsförvaltningen eftersträvar en personalsammansättning som återspeglar samhällets mångfald. ARBETSUPPGIFTER Som kokerska/kock på Minutgatans förskola ansvarar du för att laga frukost, lunch och mellanmål till ca 40-50 barn. Vi önskar att du har en god miljömedvetet och är intresserad av ekologisk matlagning. Ditt arbete utgår från barnens behov och självklart samarbetar du med förskolans pedagoger i valet av mat och hur maten serveras till våra barn. Du har ekonomisk insikt när det gäller den livsmedelsbudget du har att hantera och är väl insatt med hur livsmedelslagar och egenkontroller fungerar. Du kommer att möta andra kokerskor från stadsdelen vid återkommande träffar som anordnas. Vi har även ett antal studiedagar per år där bl.a. fortbildning står på programmet. Arbetets omfattning är 30 timmar/vecka Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Utbildad kock/kokerska. Gärna med erfarenhet från restaurangbranchen.Erfarenhet av arbete med barn ses som meriterande.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010