Kock/kokerska specialkoster, ref nr 161-072

Arbetsbeskrivning

ARBETSUPPGIFTER Centralköket på Södra Sommarstadens förskola tillagar och distribuerar måltider till förskolor i Södra Innerstaden. Totalt produceras ca 900 portioner per dag fördelat på frukost, lunch och mellanmål samt kvällsmat och helgmat till ob-förskola. Som dietkock /kokerska blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utifrån given matsedel planera och tillaga specialkoster i separat dietkök. Maten ska vara vällagad och likna normalkosten, samt presenteras på ett aptitligt och trevligt sätt. Du ingår i kökets arbetslag och ansvara även för packning av förrådsvaror och beredning av helgmaten var 3:e helg. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter, samt deltar aktivt i kökets verksamhet och förändringsarbete. KVALIFIKATIONER Kock/kokerskeutbildning, kunskaper inom specialkoster. Som person är du en iderik och kreativ matlagare med erfarenhet av matlagning i storkök. Du har också förmåga att kommunicera både med avdelningspersonal och föräldrar.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010