Kock/köksansvarig

Kock/köksansvarig

Arbetsbeskrivning

Nu söker Sodexo en kock/köksansvarig till personalmatsalen Getinge. Arbetet är under dagtid måndag till fredag. 

Som ansvarig för den dagliga driften kommer du vara spindlen i nätet och ha stort inflytande över drift och utveckling av restaurangen. 

Arbetet sker i liten grupp där du bidrar med en positiv framtoning och gott samarbete. 

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Arbetsledning dagliga driften i köket 
• Utveckling och förbättring av restaurangen

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Vana från arbete i Mashie är meriterande 

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider

Tillsvidare 90-100%. Arbete dagtid måndag till fredag. 

Har du frågor kontakta Markus Tihinen, Markus.Tihinen@Sodexo.com 

Din ansökan vill vi ha snarast då tjänsten kommer tillsättas snabbt vid rätt kandidat. 
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 



Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 augusti 2020
  • Ansök senast: 12 september 2020

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

5 mars 2024

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

5 mars 2024

Måltidsenheten söker Kostbiträden som timvikarier

Måltidsenheten söker Kostbiträden som timvikarier

5 mars 2024