Köksansvarig

Arbetsbeskrivning

Leende servicestjärna som med glimten i ögat levererar ett gott värdskap. Vi på Graninge stiftsgård, kurs- och konferensgård i Saltsjö-Boo, söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och samtidigt tar din plats som en i laget som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att laga och servera mat på ett kvalite- och kostnadsmedvetet sätt. För detta krävs en flerårig erfarenhet av kockarbete med mycket ansvar som inkluderat menyberäkningar och skapande av menyer. Du skall kunna hantera avtal med leverantörer, inköp och tillagning av allt från bröllopsmiddagar till kreativa buffeer och vällagad husmanskost. Det är viktigt att du har kunskap om HACCP och egenkontroll samt regler vad gäller servering av alkohol. Det är meriterande att tidigare ha arbetat med servering och inte vara främmande för att byta kostym när verksamheten kräver det. Personliga egenskaper: Driftig - Nyfiken - Skapande - Flexibel - Pålitlig - Prestigelös Som person är du mycket välorganiserad med förmåga att planera och organisera arbete sedan du styr och leder arbetet. Du ser förbättringsmöjligheter och utvecklar rutiner för att effektivisera verksamheten.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: GRANINGE STIFTSGÅRD
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 17 december 2007
  • Ansök senast: 16 januari 2008

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010