Köksbiträde

Arbetsbeskrivning

Adm.miljö och säkerhet, Kostavdelningen Kostavdelningen Huddinge producerar och levererar måltider och livsmedel till patienterna på Karolinska Huddinge samt till patienter och personal på Södertälje Sjukhus.Avdelningen är mångkulturell och har ca 50 medarbetare.Verksamheten leds av en sektionschef och tre enhetschefer. Arbetsuppgifter: Förbereda för produktionen.Matlagning efter kompetens.Portionering vid brickdukningsbandet.Diskarbete.Packning av varor/arbete i "snabbköp".Övriga för ett köksbiträde i sjukhuskök förekommande sysslor. Anställningsform: Vikariat tom 2008-08-31, tillträde enl.ök, månadsanställning, 37 timmar/vecka med tjänstgöring varannan helg. Kvalifikationer: Storhushållsutbildning och erfarenhet från storhushåll.Behärska svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper: God initiativ- och samarbetsförmåga.Serviceinriktad, stresstålig och flexibel.Intresse av att arbeta i en stor arbetsgrupp.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Ansök på annonsen.

Sammanfattning

Liknande jobb

Ekonomibiträde, storhushåll

24 augusti 2010

Ekonomibiträde, kök 50%

12 februari 2010

Ekonomibiträde

3 mars 2010

PRAKTIK/Ekonomibiträde/Köksarbetsuppgifter mm

28 april 2010