Kökschef 100%

Kökschef 100%

Arbetsbeskrivning

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Är du Clarion Collection® Hotel Etage nya kökschef?

Att vi bjuder alla våra gäster på kvällsmat och fika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna. Vi letar efter dig som kan leda och utveckla F&B avdelningen på hotellet & servera frukost, fika & kvällsmat som överträffar våra gästers förväntningar.

Om tjänsten:

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt leda och utveckla personalen på avdelningen. Du har ett helhetsansvar för avdelningen som bland annat innebär personalansvar, schemaläggning, beställningar och fördela arbetet på avdelningen. Du är en noggrann och strukturerad ledare som sprider positiv energi på hotellet. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.

Din arbetsdag är varierande. Du lagar mat, bakar, diskar, säljer dryck till kvällsmaten, skriver skyltar till frukostbuffén samt administrativa sysslor.

Du är en del av hotellets ledningsgrupp och bör därför ha intresse och förståelse för de andra avdelningarna på hotellet och ert viktiga samspel för att nå hotellets mål.

Tjänsten är på 100% och arbettiden är förlagd till både vardagar och helger, du arbetar både tidiga mornar och sena kvällar.

Om dig:

• Du brinner för matlagning och är inte rädd för att testa något nytt.
• Du är duktig på köksekonomi, råvarukostnad, inköp & lagerstyrning
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du har god förmåga att organisera
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du är flytande i både skrift och tal i både svenska och engelska.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Ansök:

Skicka din ansökan till oss senast den 30 april. Tilltäde enligt överenskommelse

Observera att urval & intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan. Jag ser fram emot att träffa dig.

Varma hälsningar

Helena Ansanius,

Hotelldirektör

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Collection Hotel Etage
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 april 2021
  • Ansök senast: 30 april 2021

Besöksadress

Storagatan 32
None

Postadress

Storagatan 32
Västerås, 72212

Liknande jobb


Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

17 maj 2024

Kökschef på Restaurang YESS

Kökschef på Restaurang YESS

16 maj 2024

Kökschef Brasserie Udden

28 februari 2024

South indian cook

15 maj 2024