OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hummelstugan är en backrestaurang, hit du åker skidor till och från jobbet. På Hummelstugan lagar vi all mat från grunden och lägger stor möda vid att hålla mycket hög kvalitet på den mat vi serverar. Vi strävar efter att använda så mycket lokalproducerade råvaror i maten vi bara kan och miljötänk är ett måste i vår värld. Det är viktigt för oss att ni ska ha det roligt på jobbet. Det är inte alltid "en liten bit kaka" att arbeta på Hummeln, tidvis är det mycket högt tryck i köket och ibland blir det sen hemfärd i en mörk skidbacke i ljuset av en pannlampa. Gästerna har höga förväntningar på oss och vi vill gärna överträffa dem. Vi har en meny med ungefär 20 rätter samt en dagens skidåkarlunch. Vi bakar allt vårt fikabröd själva. Vi har fullständiga rättigheter och är en certifierad Smakriket restaurang. Vi söker dig som vill jobba som kökschef under den kommande vintersäsongen. Du har relevant utbildning samt några års erfarenhet från yrket. Planering av menyer, beställningar och arbetsplanering ingår i uppgifterna. Du ska tycka om att jobba tillsammans med andra och vara mån om sammanhållningen på jobbet. Totalt är det ca 14 personer som jobbar i restaurangen. Jag ser fram emot din ansökan!