Kökschef

Kökschef

Arbetsbeskrivning

Känner du som kock att du vill ta nästa steg i yrket? Du behöver inte ha jobbat som kökschef tidigare då vi tror att med rätt vilja och driv kommer resten av sig själv!
Vi på Hovs Hallar söker en kreativ, kunnig och pålitlig kökschef till vårt kök. Vi strävar efter att jobba med lokala råvaror och byter ständigt menyn efter säsong.
Du kommer att ha ansvaret för all mat som serveras, ansvar för hygien, beställningar, köksekonomi samt allt som hör köket till. Som person är du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Tjänsten kräver 100 % engagemang och vi förutsätter att du är en passionerad matlagare med stor kunskap inom det svenska köket. Vi uppmuntrar också kreativitet i form av egna idéer och lyhördhet.
Många grönsaker odlar vi helt själva på vår egna gård 400m från restaurangen.




Välkommen med din ansökan!


Ha tillgång till eget färdmedel då kollektivtrafik ej finnes.
Intervjuer sker löpande.
Arbetstider: Varierande arbetstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse - skicka ansökan till philippa@hovshallar.com
Lön: Kollektivavtal finns.




Hotell och Restaurang Hovs Hallar är en konferensanläggning utanför Båstad på Bjärehalvön . Här finns idag 50 dubbelrum och sviter, restaurang och 5 konferenslokaler. Vår restaurang tar upp till 170 gäster och vi serverar både frukost, lunch och à la carte. Vi arrangerar även en del bröllop och födelsedagar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hovs Hallar AB, Hotell & Restaurang BÅSTAD
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 oktober 2021
  • Ansök senast: 7 november 2021

Postadress

HOVSHALLAVÄGEN 160
BÅSTAD, 26991

Liknande jobb


Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

17 maj 2024

Kökschef på Restaurang YESS

Kökschef på Restaurang YESS

16 maj 2024

Kökschef Brasserie Udden

28 februari 2024

South indian cook

15 maj 2024