Kökschef Jönköping

Arbetsbeskrivning

KÖKSCHEF BRÖDERNAS JÖNKÖPING
Dina ansvarsområden som köksmästare inom Brödernas:

Att följa satta direktiv tillsammans med övriga i ledningsgrupp på plats och leverera vår produkt enligt konceptets standard.

Övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.

Att ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt att de följs.

Att alltid tillhandahålla medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.

Skapa utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde inom din enhet samt se till att dessa följs av medarbetarna. Personalansvar inom kök, attest av lön & att personal arbetar efter satt schema.

Ansvar för inköp och organisation.

Att närvara varje vecka på restaurangens ledningsmöten & vara väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.

Konceptutveckling · Att följa skrivna avtal gällande inköp av varor och hålla sig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.

Fakturaansvar för mat, disk & städ.

Introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brödernas Restauranger
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 februari 2021
  • Ansök senast: 28 februari 2021

Liknande jobb


Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

17 maj 2024

Kökschef på Restaurang YESS

Kökschef på Restaurang YESS

16 maj 2024

Kökschef Brasserie Udden

28 februari 2024

South indian cook

15 maj 2024