Kökschef & kulinarisk ledare rekryteras till härliga Torekov Hotell!

Kökschef & kulinarisk ledare rekryteras till härliga Torekov Hotell!

Arbetsbeskrivning

I utkanten av idylliska Torekov i Skåne ligger Torekov Hotell som erbjuder harmonisk miljö tillsammans med unika smakupplevelser från Sveriges skafferi Bjärehalvön. Hit söker man nu en kökschef som framförallt ska ha rollen som kulinarisk ledare och driva visionen framåt att göra Torekov Hotell till södra Sveriges mest eftertraktade resmål. Detta är rollen för dig som antingen varit souschef tidigare och nu vill ta ett steg uppåt i karriären, eller dig med erfarenhet som kökschef som vill ha en roll där fokus ligger på gastronomin snarare än administration.

Majola RestaurangKonsult genomför rekryteringen men du blir anställd direkt av Torekov Hotell.

OM TJÄNSTEN

Som kökschef och kulinarisk ledare ska du med stort matintresse och driv utveckla kökets ambitioner, höja kunskapsnivån kring matlagning samt kontinuerligt se över, förbättra och utveckla utbudet. Målet är att matupplevelsen och den gastronomiska profilen ska vara en av de främsta anledningarna till att gästen väljer Torekov Hotell.

Till din hjälp har du ett erfaret köksteam samt ett stort urval av fina råvaror från det fantastiska utbudet på Bjärehalvön. Du rapporterar direkt till VD och sitter även med i hotellets ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar för att driva hotellet framåt i alla aspekter. En stor del av de administrativa arbetsuppgifterna kan fördelas på andra så att du kan lägga störst fokus på de kulinariska bitarna och att utveckla personalen.



I huvudsak ingår följande delar i rollen:

- Utveckla hotellets alla måltider på ett kreativt och inspirerande sätt med attraktiva och varierande menyer
- Vara aktiv i och leda den dagliga driften, samt utbilda och utveckla personalen för att kontinuerligt höja kunskapsnivån och hålla engagemanget på en hög nivå
- Arbeta för att hålla eller överträffa budget samt minimera matsvinn
- I samråd med restaurangchef skapa en unik miljö och upplevelse med en röd tråd


Arbetstider:

Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och helger. Som kulinarisk ledare har du goda möjligheter att påverka ditt eget schema men det är viktigt att du är flexibel. I tjänsten ingår mycket goda personalförmåner och givetvis finns kollektivavtal.



Boende/flytt:

För dig som idag bor på annan ort finns möjlighet till tillfälligt personalboende och/eller hjälp med att hitta fast boende. Planerar du att flytta tillsammans med familj och har en partner som arbetar i samma bransch så finns möjlighet till anställning inom koncernen även för denne.

OM DIG SOM SÖKER

Till denna tjänst söker vi dig som erfarenhetsmässigt:

- Har erfarenhet av en ledande position i restaurangkök, antingen som souschef eller kökschef
- Gärna har ansvarat för menyutveckling, köksekonomi och inköp
- Gärna har arbetat inom hotellverksamhet tidigare
- Gärna har lite erfarenhet av asiatisk matlagning (OBS! inget krav)




Som person ser vi att du:

- Har ett stort matintresse, brinner för gastronomi och är driven i ditt yrke
- Är kreativ, har god ledarskapsförmåga och är lösningsorienterad
- Är tydlig, strukturerad och arbetar målinriktat
- Tycker om att coacha, motivera och engagera din personal på ett lyhört och inkluderande sätt
- Lockas av den harmoniska livsstil med vacker natur och lantlig idyll som Torekov erbjuder, samtidigt som du vill ha en utmanade tjänst där du får skapa en gastronomisk profil som ska locka gäster från hela landet




Detta är en rolig och utmanande tjänst på en attraktiv arbetsplats som tillsätts så snart vi hittar rätt person! Du blir anställd direkt av Torekov Hotell efter att Majola RestaurangKonsult genomfört rekryteringsprocessen.



Är det just dig vi söker? Skicka då in din ansökan idag, antingen direkt via Majolas annons eller genom att maila direkt till therese.hedenstrom@majola.se



Torekov Hotell ingår i koncernen GRAM Hotels med flertalet verksamheter i Båstad och Torekov.

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 april 2022
  • Ansök senast: 30 april 2022

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

17 maj 2024

Kökschef på Restaurang YESS

Kökschef på Restaurang YESS

16 maj 2024

Kökschef Brasserie Udden

28 februari 2024

South indian cook

15 maj 2024