Kökschef – Östenssons, Motala

Kökschef – Östenssons, Motala

Arbetsbeskrivning

Östenssons Livs AB grundades 1963 av Gösta Östensson. Idag drivs och ägs företaget av dottern Karina Lindblad och hennes man Håkan Lindblad. Östenssons är en fristående livsmedelskedja som du finner i västra Östergötland. Du hittar fyra butiker i Motala, två butiker i Vadstena, en butik i Skänninge, en butik i Borensberg och en i Linköping. Utöver butikerna har Östenssons ett centralt kök som dagligen lagar mat till alla butiker.

Till vårt produktionskök, där vi dagligen skapar matupplevelser till våra nio butiker i Östergötland söker vi nu en kreativ och inspirerande Kökschef med goda ledaregenskaper. Vi vill att du har en idérikedom och en utvecklad talang i att coacha och engagera medarbetare. Du kommer också själv jobba en stor del av din arbetstid i driften och är inte rädd för att hugga i, samtidigt som du kan höja blicken och se hela bilden. Du har lätt för att prioritera och är van vid ett högt tempo. Du planerar i god tid och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Du är en driven och initiativtagande person som förverkligar idéer och ser vad som behöver göras.
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen med minst fyra års erfarenhet av arbete i kök, med fördel från storkök. Vi söker dig som brinner för att vara kreativ och botanisera med smaker och hitta inspiration från både den klassiska husmanskosten liksom inspiration från världens olika kök.
 
Detta ansvarar du för:
·       Att operativt leda, planera och fördela arbetet inom köksverksamheten samt aktivt delta i produktionen
·       Att utbilda, coacha, motivera och skapa en stark teamkänsla bland medarbetarna 
·       Att kvalitetssäkra alla de olika processerna i köket
·       Huvudansvarig för det ekonomiska resultatet för köket
·       Att producera rätt produkt vid rätt tillfälle samt för utveckling av sortimentet
·       Att säkerställa nyhetsflödet från idé till färdig produkt
·       Presentation och införsäljning av nya och befintliga produkter
·       Att tillsammans med marknadsavdelningen ta fram en marknadsplan för köket
·       Att det finns produktkalyler och att dessa uppdateras
·       Att innehållsdeklarationer, etiketter och streckkoder hålls uppdaterade
·       Kvalitetskontroll, egenkontroll, miljö och därmed förenliga arbetsuppgifter
·       Ett visst administrativt arbete som inköp, personal samt schema - som med rätt struktur och ledarskap mycket väl kan delegeras
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 
 
Östenssons värdesätter de kvalitéer som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren, 070-513 66 94 på Future Management.
 
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Rolf Lindgren
0705136694
Alexander Lindgren
0727407998
Titti Bergholtz
070-827 11 23

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Future Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 oktober 2021
  • Ansök senast: 22 november 2021

Besöksadress

Erik Dahlbergsallén 15
None

Postadress

Erik Dahlbergsallén 15
Stockholm, 11520

Liknande jobb


30 november 2021

Kökschef till restaurang Frost

29 november 2021

29 november 2021