OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Högskolerestauranger AB omsätter med ca 35 enheter runtom i Sverige ca 130 miljoner kr per år.Med campus som bas skapar vi, genom öppenhet, enkelhet, skicklighet och affärsmässighet, moderna lösningar för mat, dryck och kringtjänster.För mer information se www.hors.se Till restaurang Campus i Gävle söker vi nu en kökschef som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet.Restaurang Campus ligger på campusområdet för Högskolan i Gävle och verksamheten omfattar lunchservering, cafe samt catering. Tjänsten som kökschef innebär att du har ansvar för: - den löpande verksamheten i restaurangens kök - arbetsledningen och personalplanering i köket - att företagets värderingar, vision och affärside präglar verksamheten - planering av menyer inkl kalkyler på råvarukostnad samt näringsinnehåll i dessa - inköp av råvaror inom ramen för gällande leverantörsavtal inom HÖRS AB - att lager hålls inom givna riktlinjer samt inventering av dessa - att egenkontrollen fungerar enligt HACCP-principer - att ytterligare förstärka restaurangens varumärke som en ledande restauratör och cateringleverantör.Din bakgrund består av: - Restaurangskola, hotell- och restaurangprogrammet eller motsvarande.- Minst 5 års yrkeserfarenhet - Dokumenterat goda kunskaper i köksekonomi - Goda kunskaper i näringslära/näringsberäkning - Goda kunskaper i samt erfarenhet av menyplanering - Dokumenterad erfarenhet av kostnadsberäkning på menyer - Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och utvecklas inom yrket.Du är prestigelös och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare, god organisationsförmåga och är van att arbeta mot mål.Egenskaper vi värdesätter hos dig är kreativitet, förmåga att behålla en hög servicenivå samt god samarbetsförmåga.I gengäld vill vi erbjuda dig möjligheter till kontinuerlig utveckling genom arbetet och möjlighet till delaktighet i utvecklingen av HÖRS olika koncept. Arbetstider dagtid måndag till fredag även om arbete kan förekomma på helger och kvällar i samband med beställningar och catering. Senast 12 augusti vill vi ha din intresseanmälan om du är intresserad av tjänsten.