Kökschef till lunch, catering och festvåning

Arbetsbeskrivning

Hej
Vi driver en lunchrestaurang med cateringverksamhet och festvåning i Danvikcenter i Nacka. Vi serverar 200-250 lunch per dag, levererar lunchmat, bufféer, plockmat, sallader, fika, a la carte mm till hela Stockholmsområdet. Vi har höga ambitioner vad gäller kvalitet och utseende på det vi gör.
Återhämtningen efter Coronatiden har gått snabbare än väntat så vi behöver anpassa kostymen och växla upp organisationen igen på ett nytt sätt. Vi har en rätt stor verksamhet med ett 15-tal medarbetare.
Din huvuduppgift är att ansvara för kvaliteten på maten, leda och fördela arbetet, beställa varor, sköta egenkontroll och laga god mat. Du ska ha vana av liknande arbetsuppgifter. Fast månadslön plus resultatprovision utgår.
Verksamheten har drivits i 30 år och organisationen är inarbetad med flera medarbetare som varit i företaget under många år. Men efter Coronan har vi lucka i organisationen.
Arbetstider är främst må-fr 07-15.30 samt ca var tredje lördag på dagtid.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Matlust i Danviken AB, Restaurang Nacka
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 april 2022
  • Ansök senast: 6 maj 2022

Postadress

Hästholmsvägen 28
Nacka, 13130

Liknande jobb


Köksansvarig till fjällen i sommar!

Köksansvarig till fjällen i sommar!

22 maj 2024

22 maj 2024

Arbetsledare kök, Strömsund

Arbetsledare kök, Strömsund

22 maj 2024

Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

17 maj 2024