OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kökschef som gillar att utveckla både mat och processer. Du är med och påverkar till 100% och har ett bra helikopterperspektiv. I din roll är det viktigt att du är både coachande och visar vägen. Att du kan laga mat, hantera HACCP och har en ekonomisk förståelse ser vi som självklart. Du kommer ha en operativ roll på plats i Sollentuna men finns också tillgängliga för övriga kollegor vilket ibland kan innebära att du behöver vara på plats i Bredden. Din arbetstid är främst förlagd till vardagar, dagtid. Är du en bra coach, ser positivt på utveckling och gärna har ambitioner så har du bra kvalifikationer för tjänsten.
Delibruket består av två restauranger, båda placerade i norrort, där vi i första hand jobbar med lunch, catering och i viss mån frukost. Verksamheterna ligger i Sollentuna och Upplands Väsby och din plats kommer främst vara i Sollentuna. På Delibruket anstränger vi oss varje dag för att kunna erbjuda våra gäster mat som uppskattas. Vi har en stor skara stamgäster och en hel del catering men ser också utvecklingspotential i det vi gör. Det är ofta högt tempo och ibland stressigt men vi gillar att ge service och laga god mat och pay-back är att våra gäster ofta ger oss positiv feedback. Vi jobbar med bra råvaror och håller köken fräscha vilket vi ser som nycklar till en skön arbetsmiljö.
Är du intresserad av att ha bra kollegor, väl fungerande arbetsmiljö och jobba med det du gillar, så erbjuder vi en tjänst där du kommer trivas.
Vi är kollektivanslutna och lön efter överenskommelse.
Tjänsten tillsätts snarast eller efter överenskommelse.