Kökschefer till Malmö Skolrestauranger

Arbetsbeskrivning

Serviceförvaltningen arbetar med service åt kommunens förvaltningar. Allt ifrån att sköta stadens telefonväxel och internpost till att erbjuda skolmat, förvalta stadens byggnader, parkskötsel och gaturenhållning, drift och underhåll av gator och VA-ledningar, IT-drift och mycket mera. Ansvarig nämnd är servicenämnden. Skolrestauranger serverar 37 000 portioner mat om dagen till Malmö stads alla barn och ungdomar. Vi har drygt 80 kök i vår organisation med ca 350 anställda. Lärande för hållbar utveckling och det ekologiska perspektivet ska genomsyra hela verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Kökschefen leder arbetet i ett eller flera kök. Personalens utveckling, produktionens utveckling, planering, kundrelationer och utveckling av den service som Skolrestauranger och Serviceförvaltningen ska ge Malmöborna är huvudsakliga arbetsuppgifter. Just nu behöver Skolrestauranger två utvecklingsinriktade och förändringsbenägna ledare för arbete och utveckling av kök i Västra Hamnen och i Limhamnsområdet. KVALIFIKATIONER Som chef har Du förmåga att leda, motivera, entusiasmera samt coacha dina medarbetare. Att få andra att växa i sina roller är chefens främsta uppgift, du bör därför vara en god vägvisare/coach. Förutom ändamålsenlig utbildning med livsmedelsinriktning har Du ett stort intresse för miljö och klimatfrågor. Du är energisk, initiativrik och tycker om ett högt tempo i arbetet. Vi arbetar med kostdatasystemet Aivo och datavana är ett krav. Samarbete med andra är en stor del av ditt arbete! Du vet vem din kund/kunder är och du bryr dig om dem. Trivsel och miljö är lika viktig för dig som för kunden. Flera års erfarenhet av chefskap/ledarskap. Erfarenhet av arbete inom restaurang. Datorvana. Erfarenhet av administrativt arbete. Erfarenhet av- och intresse för förändring och utvecklingsarbete är starkt meriterande.

Sammanfattning

Liknande jobb

Kökschef till Näsby Slott

22 augusti 2010

Restaurant Manager

22 april 2010

Kjökken Sjef

23 april 2010